Základní škola a mateřská škola Svět, Chomutov s.r.o.

Vzdělávací a kulturní centrum Svět Chomutov, z.s.

Možnosti podpory pro naší školu

Vážení přátelé,

v poslední době jste někteří z vás projevili zájem podpořit finančně některé naše aktivity a rekonstrukci školní zahrady pro děti, herní prvky, rekonstrukci tříd, prostory školy, do které se neinvestovalo mnoho let.

Zatím veškeré rekonstrukce jdou z mých dřívějších rodinných úspor. Pořádáme mnoho volnočasových aktivit, kulturní akce, které navštěvují naše děti, senioři i z okolí, tedy akce, které nepatří do základních činností hrazených ve školném, ale přitom jsou pro naše děti a všechny klienty velmi důležité. Protože nechci a nebudu zvyšovat školné, které momentálně se všemi akcemi, vzděláním, kroužky vychází na jeden den pouze 175,-Kč, tak děkujeme za Vaši vyjádřenou pomoc, které si vážíme. O všech darech, finanční pomoci budeme informovat na webových stránkách, facebooku.  Za tento váš zájem děkujeme.

Pro tyto účely jsme zřídili samostatný účet, na který můžete případné sponzorské dary přehledně posílat. Také přikládáme na webové stránky vzor jednoduché sponzorské smlouvy, kterou můžete doplnit, podepsat, vytisknout a poslat nám ji do školského zařízení k podpisu (případně vše podepsat elektronickým podpisem a poslat elektronicky). Budete-li chtít postavit sponzorskou smlouvu jinak, neváhejte se ozvat.

Vzdělávací a kulturní centrum Svět Chomutov, z.s.

Číslo účtu: 2601279528 / 2010

Variabilní symbol: vaše IČ, případně RČ.

PhDr.Mgr.Eva Anna Popíková