Zakoupili jsme motýlí zahrádku

Zakoupili jsme TopSeller - už se moc těšíme, jak na vlastní oči budeme sledovat housenky babočky bodlákové transformující se v kukly a následně do překrásně barevných motýlů.. Viz video...

Co je motýlí zahrádka
Motýlí zahrádka je experimentální/edukativní sada, která nabízí praktickou zkušenost s chovem ŽIVÝCH motýlků od housenek až po vylíhnutí a vypuštění zpět do přírody. V přírodě není problém vidět motýly a při troše štěstí narazíte i na nějakou tu housenku. Jen těžko ale najdete kukly motýlů a s největší pravděpodobností neuvidíte celý vývoj naživo. A to je právě to co motýlí zahrádka umí - na vlastní oči můžete sledovat housenky babočky bodlákové transformující se v kukly a následně do překrásně barevných motýlů. Po vylíhnutí děti několik dnů motýlky krmí a pozorují a nakonec je vypustí zpět do přírody. V průběhu vývoje není vyžadována žádná zvláštní péče a motýlům není nijak ublíženo.

Komu je motýlí zahrádka určena
Motýlí zahrádky ocení hlavně děti v předškolním věku. Ideální je jako dárek pro jednotlivce, ale hlavně jako jarně/letní aktivita pro mateřské školky. Díky praktické demostraci metamorfózy jsou motýlí zahrádky vhodné i pro první stupeň základní školy. Motýlí zahrádky ocení všichni "broukomilové" jakéhokoli věku nevyjímaje dospěláky.

motýli 1