Základní škola a mateřská škola Svět, Chomutov s.r.o.

Vzdělávací a kulturní centrum Svět Chomutov, z.s.

Kroužek "Chytré hlavičky"

V naší česko-anglické MŠ Svět velmi hravou a zábavnou formou trénujeme naše hlavičky. Každý čtvrtek od 1.února budeme provozovat kroužek ,,Chytrých hlaviček" od 10hod. Zde se bude také pracovat s metodou NTC - Learning, která je zaměřena na práci s asociacemi, rozvíjí divergentní myšlení a pomáhá propojovat obě hemisféry.

Děti se speciálními pohybovými aktivitami se budou učit propojovat symboly s předměty a místy.
Pomocí hádanek se děti budou učit neotřele přemýšlet, vyjadřovat svoje myšlenky a nápady.

Chytré hlavičky jsou určeny pro všechny děti, které se nebojí neotřele přemýšlet a vyjadřovat své nápady!

 

Další informace o výuce v naší MŠ

Mateřská škola Svět je součástí ,,Mensy České republiky," sdružující nadprůměrně inteligentní a chytré lidi.

Metodu NTC – Learning, kterou Mensa využívá, realizujeme nejen v průběhu dne naší školky, ale i v naší Universitě pro batolata, tzv. Ostrov objevů, do které naše děti chodí ,,studovat" každé pondělí od 9hod. Ostrov objevů pro veřejnost (kurzisti) si spousta maminek také pochvaluje. Máme radost, že nejen v Praze, ale i v Chomutově toto učení získává své příznivce. Ostrov objevů vede magistra Vargová Jana, která má pedagogické zkušenosti.

Pokud máte zájem o naši jazykovou školku Svět, pište na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - asistentka ředitelky, tel.: 725 672 140, kde si můžete domluvit osobní schůzku s ředitelkou školy.