Nový trend jménem "domškoláci"

Vážení rodiče,

spousta z vás si zažila, jak náročné může být zajišťování vzdělávání pro vaše děti. Situace v posedních dvou letech přinesla řadě rodičů, učitelů i škol mnoho výzev, ale také pokroků a nových trendů. Jedním z nich je stále rostoucí zájem o domácí vzdělávání, komunitní školy a děti, které se stávají tzv. "domškoláky".

Zaznamenali jsme, že spousta rodičů nyní poptává pro své děti nejen školy s kvalitním vzděláváním, ale také komunitní školy s možností individuálního domácího vzdělávání. S potěšením Vám oznamujeme, že přesně toto naše škola nabízí již několik let!

Uvažujete o tom, že vaši dětem umožníte vzdělávání v domácím prostředí?

V současné době přibylo ještě více důvodů, proč řada rodičů uvažuje o domácím vzdělávání svých dětí. Již se nejedná jen o důvody časové, zdravotní anebo nespokojenost s běžným vzděávacím systémem. Spousta rodičů zjistila, že napříkad jejich děti se doma učí mnohem lépe než ve třídě plné žáků, anebo nechce své děti jednoduše vystavovat omezením souvisejícím s opatřeními před covidem (očkování, pravidelné testování, nošení respirátorů apod.). V takovém případě je pro vás škola, která uí poskytnout individuální vzdělávání a to nejen formálně, ale především s plným servisem k tomu potřebným. Naše škola vám nabízí kvalifikovaný personál, plně funkční online podporu, konzultace, učebnice a školní pomůcky i přezkoušení. Další informace najdete zde: Individuální vzdělávání.

Váháte, zda přejít na domácí školu? Zajímá vás, jak to funguje v praxi? Pro inspiraci si můžete přečíst tento článek: Kvůli covidu žáci opouštějí školu.