Napsali o nás: Moje dětská skupina

Vážení rodiče a přátelé, s velikým potěšením se s Vámi podělíme o krátkou recenzi na naše Jesle Evička, kterou o napsala Asociace provozovatelů dětských skupin a mikrojeslí. Moc děkujeme za krásné hodnocení, kterého si nesmírně ceníme.

"První skupinka, ve které na nás dýchla vánoční atmosféra, byla chomutovská DS Evička při Mateřská škola a Základní škola Svět, Centrum vzdělávání Chomutov Kromě vánoční výzdoby tu ale atmosféru utváří hlavně naděení činnorodost paní ředitelky Eva Anna, a ta se na fotkách zachytit nedá :-)

Najdete tu tolik aktivit, programů a nápadů! To máme dětskou skupinku pro 12 dětí, rejstříkovou mateřskou školu, kurzy pro maminky s dětmi, kurzy pro dospělé... a jen pro ty nejmenší pak jógu, angličtinu, Ostrov objevů Chomutov, logopedickou přípravu, keramiku, samozřejmě vycházky do přírody, prvky Montessori výchovy a projektové výuky...

Pro děti tu chtějí jenom to nejlepší, takže jsou tu super pohodlné postýlky - hnízdečka z Německa a na procházky bezpečný had ze Švédska, proti nemocem indiánské aromalampy...

Kromě toho začleňují ve škole děti se speciálními potřebami a stravování zajišťují jak jinak než podle programu Zdravá škola.

Skoro to vypadá, že den tu má 48 hodin, a paní ředitelka hýří dalšími nápady :-) Tak držíme palce třeba na plánovaný rozjezd základní školy!"

Zdroj: Dne 26. 11. 2018, Moje dětská skupina

budova vanocni vyzdoba hraci koutek hnizdecka postylky koupelna na prochazku